Stars


Plesna radionica se održava srijedom od 17.30 do 18.30 u holu dječjeg vrtića Pinokio, a s ovom aktivnosti smo započeli tijekom listopada 2011.godine. Voditeljice plesne skupine su Nataša Grobotek i Dušica Lemajić.
Radionica je predviđena za djecu od 1-4 razreda.

 


Princeze

Jedna od novijih radionica su male princeze koje svaki četvrtak uvježbavaju zabavne i vesele koreografije. Voditeljice plesne radionice su Marina Đurković i Melisa Franjković. Radionica se održava u holu dječjeg vrtića Pinokio i to od 17.30 do 18.30.

Vodoteljice starije plesne skupine Princeze su Angelina Fužinato i Anja Matušin. Vrijeme održavanja radionice je petkom od 17.00 do 18.00 također u holu dječjeg vrtića.

Engleska radionica

Učenje engleskog jezika na zabavan način od listopada 2012 godine provodimo u prostorijama DND. Radionice se održavaju utorkom od 17.45 do 18.30.  Voditeljica programa je Monika Mađarić.
Radionica namjenjena djeci od 1-4 razreda.

 


Kreativne radionice

Kreativne radionice organiziramo kao prigodne radionice povodom pojedinih blagdana.Voditeljice kreativne radionice se Anja Suhopoljac, Ivona Prišlin, Nikolina Tarcal i Vlatka Šantoši.
Radionica namjenjena djeci od 1-4 razreda.

 

 

 

Mali Princ

Mali princ je radionica na kojoj djeca mogu ostvariti svoja  prva glumaška iskustva. Uz stručno vodstvo naše voditeljice uvježbavaju dramske  tekstove  s kojim se predstavljaju na našim priredbama. Radionica će se održavati kad se sakupi dovoljno zaintresirane djece. Voditeljice dramske radionice  je Tena Puljić.
Radionica je namjenjena djeci od  1.-4. razreda.

 

 

 

Mini kino

 

Mini kino se obično provodi u periodima zimskih praznika, a prikazuju se animirani sinkronizirani filmovi.
Namjenjeno djeci svih uzrasta.

 

 

 

Dječji disko

 

Prostorije smo opremili primjerenom opremom kao što su disko kugle, light-show, fog mašine i sl. Obično tijekom praznika djeca se mogu rasplesati uz dječje, domaće i strane hitove. Namjenjeno djeci svih uzrasta.

 

 

 

Mali majstori

Nabavili smo strojeve sigurne za upravljenje dječjim rukama, potreban materijal,  voditelja Antonija Čmelaka i nova radonica je spremna. Radionice organiziramo kao prigodnu radionicu povodom pojedinih blagdana.  
Radionica je namjenjena djeci od 5-8 razreda.

 

 

 

 

Društvena i računalna radionica

Na ovoj radionici djeca se mogu igrati na 6 računala na kojima su instalirane kreativne i nenasilne igrice te na nizu društvenih igara u našim prostorijama. Početak  radionice  predviđen je za  početak proljeća. Voditeljica radionice je Gordana Badovinac Golinac.
Radionica namjenjena djeci od 1-4 razreda.